Search & Selection

U heeft een vacature voor een manager, een directielid, bestuurder of toezichthouder voor uw non-profit organisatie. Daarom zoekt u een gespecialiseerd search & selection bureau dat voor u gaat werven. Het gaat u niet alleen om het matchen van een vacature met een cv. Uw wens is dat er ook gekeken wordt naar de mens achter het cv en u vindt het lange termijnperspectief voor organisatie én kandidaat geen discussiepunt maar een uitgangspunt. U wilt graag zien dat de kandidaat past binnen de cultuur van uw organisatie en bijdraagt aan de complementariteit en diversiteit binnen een team. U wilt er zeker van zijn dat er een zorgvuldige en intensieve begeleiding van de procedure wordt gevolgd.

Wij zijn het met u eens! En misschien spraken wij uw ideale kandidaat gisteren al! Wij zien wat u tussen de regels van de vacaturetekst heeft willen zeggen maar niet op heeft kunnen schrijven. Iedere vacature en iedere organisatie is anders. Dat vereist maatwerk en vakmanschap. Wij zijn al jaren dagelijks bezig met werven en selecteren en hebben daardoor de kennis, de kunde, het netwerk en de expertise om een goede match te maken.

U gelooft in het uitbesteden van search & selection en u heeft een goed gevoel over ons?
Klik dan op de knoppen hieronder en lees meer over onze aanpak.

De Waard & partners

Als u met De Waard samenwerkt bent u verzekerd van een vakbekwame recruiter en loopbaancoach die organisaties en professionals succesvol samen brengt in een productieve relatie voor nu én later.

  • Vacatures & benoemingen
  • Referenties
  • Privacy & cookies
  • Volg De Waard op Linkedin
  • Lid van  
  • De Waard En Partners Is Lid Van Noloc
    De Waard En Partners Lid VCTE
    De Waard En Partners NVTZ Lid

Copyright © De Waard & partners | Webmaster: Bluepoint eCommerce