Wie is de Waard
De Waard werkt samen met vaste partners in een flexibele schil; trainers, coaches, consultants, HR-managers, projectmanagers en juristen die ieder op hun vlak experts zijn. Ze hebben één ding gemeen. Ze zijn gepassioneerd in wat ze doen; getalenteerde mensen met verschillende achtergronden, vaardigheden, ideeën en ervaringen. Iedereen die partnert met de Waard heeft de ambitie om uit te blinken in maatwerk en vakmansschap. Zo helpen we u met het behalen van uw ambities of die van uw organisatie.

De man achter De Waard & partners

Ik ben Lodewijk de Waard, de verantwoordelijke persoon achter De Waard & partners. Vanuit mijn fascinatie voor werk en de mens, heb ik De Waard & partners opgericht. De basis van mijn bedrijf wordt gevormd door de jarenlange ervaring opgedaan bij onder andere Randstad en GITP. Bij mij betekent contact ook écht contact! Ik nam mij bij de oprichting van De Waard & partners dan ook voor dat dit één van de belangrijke pijlers van mijn bedrijf zou worden. Dat vraagt om aandacht en tijd en die maak ik! Bij De Waard & partners start alles met dialoog en wederzijds vertrouwen.

Ik geloof in een proces dat we samen op gang brengen en waarin ik uw tijdelijke partner ben; integer, betrokken en gedreven met de ambitie om uit te blinken in maatwerk en vakmanschap. Door het combineren van actuele kennis van de markt, een pragmatische aanpak, en zorgvuldige en intensieve begeleiding van de procedure, help ik u, om uw persoonlijke ambities of die van uw organisatie waar te maken.

Bij De Waard & partners is het lange termijnperspectief voor organisatie én kandidaat geen discussiepunt maar een uitgangspunt. Het is ons doel om steeds bij te dragen aan de gewenste complementariteit en diversiteit binnen een team.

Vanuit mijn interesse voor de werkende mens en mijn ambitie om te blijven groeien in dat waar ik goed in ben, blijf ik mij graag ontwikkelen. Zo heb ik na mijn studie aan de Erasmus Universiteit, de Postdoctorale Opleiding Management Consultancy aan de VU gevolgd en bij het Erasmus Governance Institute van de Erasmus Universiteit het Programma voor Commissarissen en Toezichthouders.
Ik ben voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Welzijn Hoeksche Waard en lid van de Raad van Toezicht van Stichting Samen Circulair en volg daarom via de NVTZ jaarlijks opleidingen. Ook was ik met veel plezier voorzitter en lid van een kandidaatstellingscommissie bij de gemeenteraadsverkiezingen en lid van de kandidaatstellingscommissie voor de Waterschapsverkiezingen.

Als u met mij gaat samenwerken, dan bent u verzekerd van een vakbekwame recruiter en loopbaancoach - Ik ben mede-auteur van het praktische loopbaanhandboek ‘Jij bent aan Z’ - met vele jaren ervaring en passie, waardoor u er bij een opdracht of bij het nemen van een carrière stap, niet alleen voor staat.

Kijkt u op mijn Linkedin pagina voor de verdere invulling van mijn professionele profiel. Onder ‘artikelen & activiteiten’ kunt u een beeld krijgen van wat mij bezighoudt op het gebied van de werkende mens. 


De Waard & partners

Als u met De Waard samenwerkt bent u verzekerd van een vakbekwame recruiter en loopbaancoach die organisaties en professionals succesvol samen brengt in een productieve relatie voor nu én later.

  • Vacatures & benoemingen
  • Referenties
  • Privacy & cookies
  • Volg De Waard op Linkedin
  • Lid van  
  • De Waard En Partners Is Lid Van Noloc
    De Waard En Partners Lid VCTE
    De Waard En Partners NVTZ Lid

Copyright © De Waard & partners | Webmaster: Bluepoint eCommerce